• Lunchen in Monchique
  Lunchen in Monchique
 • Met ons hondje over de bron bij Fonte de Benemola
  Met ons hondje over de bron bij Fonte de Benemola
 • Tussen de klaprozen bij Mem Moniz
  Tussen de klaprozen bij Mem Moniz
 • Willem met de tijdelijke huisgeit
  Willem met de tijdelijke huisgeit
 • Bijna thuis
  Bijna thuis
 • Richting Foia, Monchique
  Richting Foia, Monchique
 • Ellie naast een menhir tijdens een wandeling nabij Silves.
  Ellie naast een menhir tijdens een wandeling nabij Silves.
 • Hoogste punt bij Rocha de Pena
  Hoogste punt bij Rocha de Pena
 • Onze Zoover-Award voor 2015
  Onze Zoover-Award voor 2015
 • Onze Zoover-Award voor 2014
  Onze Zoover-Award voor 2014
 • Onze Zoover aanbeveling voor 2013
  Onze Zoover aanbeveling voor 2013
 • Lunchen in Monchique
  Lunchen in Monchique
 • Met ons hondje over de bron bij Fonte de Benemola
  Met ons hondje over de bron bij Fonte de Benemola
 • Tussen de klaprozen bij Mem Moniz
  Tussen de klaprozen bij Mem Moniz
 • Willem met de tijdelijke huisgeit
  Willem met de tijdelijke huisgeit
 • Bijna thuis
  Bijna thuis
 • Richting Foia, Monchique
  Richting Foia, Monchique
 • Ellie naast een menhir tijdens een wandeling nabij Silves.
  Ellie naast een menhir tijdens een wandeling nabij Silves.
 • Hoogste punt bij Rocha de Pena
  Hoogste punt bij Rocha de Pena
 • Onze Zoover-Award voor 2015
  Onze Zoover-Award voor 2015
 • Onze Zoover-Award voor 2014
  Onze Zoover-Award voor 2014
 • Onze Zoover aanbeveling voor 2013
  Onze Zoover aanbeveling voor 2013
 • Alle berichten bekijken

  Fam de Wind - 20/11/2020 16:22:39
  In oktober hebben wij een heerlijke vakantie gehad in de Quinta. De Quinta was schoon, netjes en kindvriendelijk. Het was erg fijn dat het zwembad met een hek was af te sluiten, erg handig met een peuter. Prachtige omgeving, veel gezien en gedaan en we hadden prachtig weer eind oktober. We zijn ontzettend gastvrij ontvangen en zouden hier zeker nog een keer naar terug willen. Bedankt voor jullie gastvrijheid Willem en Ellie!

  Rob en Els Barlage - 23/01/2019 15:18:39
  Wij , Els en ik, zijn nieuwelingen in het 'overwinteren' na een zoektocht op het internet, waarbij je vaak door de bomen het bos niet meer ziet, zijn we uiteindelijk op de site van Wim en Ellie terecht gekomen. De foto's, de uitnodigende teksten en de daarmee gepaarde gaande warmte waren in eerste instantie de aanleiding om ons een nader te gaan oriënteren wat de mogelijkheden waren. Wij, als echte beginnelingen hadden natuurlijk 1001 vragen. Wat daarbij opviel was het geduld dat Willem aan de dag legde om ons op weg te helpen. Gaande weg hebben we de beslissing genomen om dan maar in het diepe te springen, het verhaal van Willem, de foto's en de mogelijkheden hebben ons over de streep getrokken. We zijn vanaf 17 december 2018 t/m 21 januari 2019 te gast geweest in de Quinta! We hadden het geluk dat Willem en Ellie zelf ook aanwezig waren de eerste weken en ze er echt alles aan hebben gedaan om ons verblijf te maken tot het succes dat het geweest is. De simpele "what you see is what you get" formule zorgt ervoor dat er geen Lose beloftes zijn, maar dat alles wat omschreven staat ook waar gemaakt wordt. De ervaren reiziger weet dat dat ook vaak anders is! Niet bij Willem en Ellie, daar klopt het van de eerste tot de laatste letter!! We hebben heerlijke weken mogen doorbrengen in hun Quinta, bovenop de heuvel tegen Paderne aan en met een adembenemend uitzicht op het gebied tussen Paderne en Tunes. Ook op deze plek willen we Willem en Ellie bedanken voor hun steun, hulp en niet op de laatste plaats hun gastvrijheid! Tegen de toekoµstige gasten kan ik nog zeggen, ik hoop dat jullie net zo gaan genieten van de faciliteiten die geboden worden, als dat wij hebben gedaan !! met vriendelijke groet, januari 2019, Landgraaf Rob en Els Barlage

  Gert en Thea - 22/02/2013 22:09:58
  In februari twee weken in de quinta doorgebracht. We waren hier eerder en net als toen hebben we genoten van dit gastvrije adres. In huis is alles aanwezig wat je nodig hebt, terwijl bijna voor je deur de leukste wandelingen beginnen. Heerlijk rustige plek, terwijl je met 15 autominuten de drukte en mooiste stranden kunt opzoeken. Lekker en goedkoop eten kan overal, maar iets luxer bij Veneza en Xerim (op de weg van Feireirras naar Paderne) zijn een aanrader! We hopen hier vaker terug te keren.

  Ine & Daan - 09/07/2012 17:01:34
  In mei hebben wij samen met onze dochter van 2, 2 weken heerlijk genoten tijdens onze vakantie in Paderne: mooi ruim huis van alle gemakken voorzien, fijn zwembad, ruige omgeving, prachtige strandjes met gezellige strandtentjes! Een echte aanrader voor degenen die in alle rust van hun vakantie willen genieten!

  Ellen en Rein Schindeler - 29/06/2011 21:45:40
  we hebben een geweldige week bij jullie doorgebracht, nogmaals bedankt

  Claudia en Jack Stolk - 12/08/2010 20:18:21
  Hallo Willem en Elly, Hierbij willen wij jullie nogmaals bedanken voor de gastvrijheid. Wij hebben erg genoten van ons verblijf in Casa Elisabeth. Het huis is prachtig gelegen en elke ochtend heerlijk wakker worden met zicht op de heuvels. Het huis is ook ideaal gelegen, lekker centraal. Je zit zo aan het strand en anders lekker het binnenland in. De kids vonden het ook heel leuk. Groeten van Jack, Claudia, Colin en Olivia.

  Harry Willems - 18/10/2009 17:39:31
  Hallo Wim en Ellie, Even een berichtje van ons. We hebben een prachtige vakantie bij jullie gehad. Prachtig huis én een prachtige omgeving. Prachtige privé-strandjes, de bergen in, leuke dorpjes en steden met plaatselijke marktjes, enz, enz. Jullie waren een goede gastheer en gastvrouw. Hartelijk en met gevoel voor privacy. We vinden het een echte aanrader bij jullie. Ook al omdat er in de nabije en wat verdere omgeving zoveel te zien en te doen is. Mirante 3 vergeten we ook niet wat een lekker eten en dat voor zo weinig geld. Goede aanraders had een jullie sowieso! Tzt sturen we foto’s; jullie horen nog van ons. Bedankt!!! Harry en Barbara Willems, Georg en Ans van Maurik

  henk en ria aalbregt - 04/10/2009 20:11:02
  We hebben met onze vrienden Herman & Nel van 19 tot 26-09-09 mogen vertoeven in het verhuurde gedeelte van de quinta van Willem en Elly. We hebben hun gastvrijheid als zeer plezierig ervaren. De omgeving is erg mooi en afwisselend en we hadden prachtig weer-dus wat wil een mens nog meer !

  Jan en Petra - 02/06/2009 22:04:58
  Net terug van 10 dagen Portugal. In een woord: GEWELDIG !!! Al bij de hartelijke ontvangst van Willem en Ellie, wisten we dat dit een heerlijke vakantie zou worden. Een voormalige boerderij is door Willem en Ellie omgebouwd tot een mooi huis met aangrenzend een vakantieverblijf. Dit verblijf van Willem en Ellie werd al snel een echt "thuis" voor ons. Het huis is zeer compleet ingericht en heerlijk gelegen tegen de heuvels van Paderne, een heerlijk rustpunt. Het huis is goed bereikbaar en zeer centraal gelegen. Diverse restaurantjes en een grote supermarkt liggen in de nabijheid van het huis. Ook diverse mooie stranden liggen binnen een kwartier rijden vanaf het huis. De grote gastvrijheid van Willem en Ellie heeft zeker ook bijgedragen aan ons geweldige vakantiegevoel. We komen zeker terug op deze fantastische plek. OBRIGADO !!!

  Marijke en Peter - 24/05/2009 10:12:53
  Wij verbleven begin april twee weken in het gedeelte van het huis van Ellie en Willem dat ze verhuren als vakantiewoning. Als je van een rustige omgeving houdt, buiten het toeristische gebied dan zit je hier helemaal goed! En het is bovendien centraal gelegen. Binnen 20 minuten zit je aan de kust, maar binnen een uur ben je ook in Faro. In de velden rondom hun huis kun je al zo veel prachtige bloemen zien (waaronder ook orchideeën, een van de redenen waarom wij hierheen wilden). Door Willems enthousiasme kregen wij opeens veel meer oog voor vogels. Het is ontroerend om een koppel patrijzen te zien scharrelen in de amandelboomgaard voor hun huis. Ook kregen we tips van hem hoe we over leuke binnendoor weggetjes naar onze bestemmingen konden rijden (en waar we onderweg konden stoppen om de verblijfplaats “bijeneters” te bekijken). Wij hebben het in elk geval ontzettend naar ons zin gehad en zijn mentaal helemaal tot rust gekomen. Peter en Marijke

  Marcelle en Rob - 11/12/2008 16:15:48
  In het afgelopen najaar van 2008 hebben we een maand lang kunnen genieten van Willem en Elly’s vakantiehuis. Deze unieke locatie, op een heuvel, ligt midden in een prachtige landelijke omgeving en is echt een aanrader voor rustzoekers. Het huis is ruim van opzet, comfortabel, goed onderhouden en voorzien van een zeer ruim terras vanwaar we uitzicht hadden op een amandel boomgaard en menige prachtige zonsondergang. Op het dakterras heeft men een adembenemend uitzicht over de hele omgeving. In de directe omgeving vindt men authentieke Portugese dorpen en restaurants. Het binnenland van de Algarve is nog vrijwel onaangetast door het toerisme, in tegenstelling tot de kust gebied. Door de gunstige ligging van de vakantiewoning zijn de bezienswaardigheden, zoals de grillig gevormde rotskust en interessante cultuurhistorische steden en dorpen, gemakkelijk per auto te bereiken. Voor de beoefende wandelaar en fietser zijn er ook een keur van mogelijkheden in de directe omgeving. We hebben enorm genoten, mede door Willem en Elly’s gastvrijheid en goede zorgen.

  carla de bruijn - 30/03/2008 13:31:53
  Ik heb nu voor de vierde keer het huis van Willem en Ellie bezocht, 3x in april en nu in maart. Het is een heerlijke plek. Het huis ligt zeer rustig met veel wandel mogelijkheden rond het huis, dicht bij de zee en vlak bij grotere wegen zodat je ook snel in andere delen van de Algarve bent. De natuur is er prachtig, lange stranden om langs te lopen en kleine rots inhammen met kleine strandjes, heel veel bloemen, bomen en vogels. Ik heb er wel 10 verschillende orchideeen gezien naast vogels als de grote trap, de bijeneter, de blauwe ekster, de wielewaal, het purperhoen, flamingo's, kortom teveel om hier allemaal op te noemen. Willem weet waar je goed vogels kunt spotten en Ellie weet veel over bloeiende planten. Daarnaast zijn Ellie en Willem bijzonder aardige mensen met veel liefde voor hun woonplek en zorg voor hun gasten. Ik heb meteen weer geboekt voor volgend jaar maart.

  Marjolijn Sterkenburg - 29/02/2008 22:03:44
  Ik heb Willem en Elly een beetje geholpen met deze website. Na het lezen van alle informatie en het zien van de mooie foto s, denk ik wel zeker te weten dat wij zelf maar een weekje gaan boeken. De omgeving ziet er prachtig uit, het huis ziet er zeer luxe en gezellig uit, er is voor ieders wens genoeg te beleven in de omgeving en de prijs is ook zeer acceptabel als ik het vergelijk met andere huisjes en reisbureaus. En niet te vergeten natuurlijk Willem en Elly zijn ontzettend aardige mensen. Hopelijk tot gauw. Groetjes Marjolijn.